Bli Prenumerant

Annette har över 20 års erfarenhet av att jobba med strategisk HR i branscher som läkemedel, telekom, bygg, fordon och bankverksamhet. Annette har en magisterexamen i internationell företagsekonomi från Lunds universitet och en licentiatexamen i företagsekonomi inom strategi, styrning och konkurrenskraft från Linköpings universitet.

– Jag har haft förmånen att lära känna organisationen under några månader. Jag har alltid trivts i kunskapsintensiva organisationer och skulle säga att RISE är en fullständig unik arbetsplats. Med syftet att stärka Sveriges konkurrenskraft genom att vara Sveriges ledande forskningsinstitut och innovationspartner, har RISE lyckats rekrytera fantastiskt kompetenta och drivna medarbetare och skapat samarbeten med väldigt spännande uppdragsgivare. Jag är också väldigt imponerad av det fantastiska engagemang som finns inom HR och Internkommunikationsavdelningen. Jag ser nu verkligen fram emot en spännande höst, säger Annette Anjou, HR-direktör.

Annette tillträder som HR-direktör på Rise där hon kommer ingå i koncernledningen den 1 september.