Bli Prenumerant

Sylvia kommer närmast från en tjänst som interim global hr-direktör för Sedana Medical och har även arbetat för företag som Unilever och Lidl med lång och bred erfarenhet av organisationsutveckling, förändringsledning och employer branding.

– Jag är glad över att välkomna Sylvia till oss på Arla. Jag är övertygad om att hennes affärsförståelse, energi och passion för att driva förändring kommer att ta oss vidare på vår fortsatta resa för att utveckla ledare och medarbetare i en föränderlig värld. Vi befinner oss i en avgörande tid för mejeribranschen med ambitiösa mål att öka våra satsningar på hållbarhet, digitalisering och produktutveckling under de kommande fem åren. På den resan är medarbetarna vår viktigaste tillgång, där hr har en central roll, säger Kai Gyllström, vd för Arla Sverige.

Sylvia tillträder sin nya roll den 19 september 2022 med placering på Arlas kontor i Solna.