Bli Prenumerant

Minna kommer närmast från en motsvarande roll på techkonsultföretaget HiQ och har dessförinnan haft ledande HR-roller på CGI, Acando och Techta.

– Vi är mycket glada över att få Minna med oss som HR-chef. Hennes breda erfarenhet av att bygga team och driva strategisk utveckling inom områden som rekrytering, kompetensutveckling, ledarskap och företagskultur kommer vara en stor tillgång för oss i vårt arbete med att göra Tyréns till branschens ledande innovatör, säger Cecilia Granath, vd för Tyréns Sverige AB.

– Tyréns är redan idag en av landets mest attraktiva arbetsgivare och sticker ut som ett bolag som ser företagskulturen som en strategiskt viktig fråga. Jag ser verkligen fram emot att bidra till Tyréns fortsatta resa med all den expertis och det starka engagemang som finns i bolaget, säger Minna Hallin.

Minna Hallin tillträder sin tjänst den 5 september och kommer att ingå i Tyréns Sveriges ledningsgrupp.