Bli Prenumerant

Helena Herolf blir Chief People Officer på HiQ där hon kommer driva strategiska HR- och people-frågor på koncernnivå. Hon tillträder tjänsten den 17 oktober 2022.

Helena har en gedigen erfarenhet från både konsultbranschen och som HR-chef. Senast kommer hon från en roll som VP & Head of Human Resources på Business Sweden, där hon har haft ansvar för den globala HR- och People-agendan. 

– Jag är otroligt glad att vi kan tillsätta den här rollen, som kommer ge stöd till organisationen och våra regioner. Vi behöver utvecklas inom detta område och behöver någon som ansvarar för dessa viktiga frågor. Helena har gedigen erfarenhet inom HR och att arbeta brett med People-agendan inom kunskapsorganisationer och är därför en bra match med HiQ och ett mycket viktigt tillskott till vår ledning. Vi ser fram emot att välkomna Helena till teamet, säger Samuel Skott, CEO på HiQ.