Bli Prenumerant

Azra startade sin karriär inom juridiken, men efter några år på advokatbyrå blev hon bolagsjurist på MTG, vilket snart utvecklades till mer strategiska och operativa roller. Idag har MTG blivit Viaplay, och Azra fortsätter driva affärsutvecklingen.

Samtidigt brinner Azra fortfarande för juridiken, och grundade för några år sedan bolaget Justic. Hon brinner för att demokratisera juridiken och ge alla, oberoende av inkomst och bakgrund, tillgång till juridisk rådgivning. Ett återkommande tema i Azras karriär har varit inkluderingen och hållbarheten. Hon har också startat ett mentorskapsprogram för att stärka unga kvinnor.

– Jag har en ganska aktivistisk approach, och vill förändra bilden av framgång. För mig är framgång en känsla, när jag har flow och mitt syfte och min passion överensstämmer med det jag gör, snarare än titlar och positioner, säger hon till Ledarna.