Bli Prenumerant

Nu presenterar Grow Stronger en exklusiv föreläsning med den legendariska företagsledaren ”SAS-Janne”, Jan Carlzon. Ett fantastiskt tillfälle för alla sorters ledare att inspireras och lära sig av denna legend inom ledarskap.

Datum: 18 oktober, kl.12 – 17
Adress: Cecil Coworking, Norrlandsgatan 10, 111 43 Stockholm

Genom sitt kundorienterade och kärleksfulla ledarskap skapade Jan stor framgång i sin roll som VD och koncernchef för flygbolaget SAS under åren 1981-1993. Han sammanfattade sina erfarenheter i boken ”Riv Pyramiderna”, som kom att bli en stor framgång, och Sveriges mest sålda ledarskapsbok någonsin.

Eftermiddagen tar avstamp i just denna bok. Deltagarna får i uppgift att, inför föreläsningen, läsa boken och välja ut ett par citat eller meningar som känns meningsfulla att lyfta och samtala utifrån. Syftet med uppgiften är att alla ska gå in i samtalet med lika förutsättningar. 

Om du sitter på en ledarskapsposition eller intresserar dig för rollen som chef och ledare, förändringsarbete, kundmöten och kommunikation är föreläsningen ett unikt tillfälle att utveckla dina förmågor samt erhålla ny värdefull kunskap. Anmäl dig till evenemanget här.

Denna artikel är skriven i samarbete med Grow Stronger